2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Brenner Koloman: Aki a Jobbikot támadja, az a kormányváltást veszélyezteti

Hirdetés

Brenner Koloman: Aki a Jobbikot támadja, az a kormányváltást veszélyezteti

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Brenner Koloman kifejtette: a Jobbik kiemelkedően sok pénzt ad a közös ellenzéki kampányba. Ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy Márki-Zay Péter – szintén az ATV-ben – kijelentette: ha a pártok nem tesznek be több pénzt a közös kampányba, akkor nem biztos, hogy ami most van, elég lesz a kampányidőszakra. A Jobbikot külön is kiemelte, keveselli ugyanis azt a pénzt, amivel az ellenzéki párt hozzájárul a kampányhoz.

Brenner Koloman emlékeztetett rá, pártja egymilliárd forintnyi ÁSZ-bírságot fizetett be, még idén is utalták a részleteket. Ugyanakkor hangsúlyozta: a DK-val közösen a Jobbik sokkal több pénzt adott, mint a többi párt. Azt is hozzátette: a párt aktivistái és tagjai komoly erőfeszítéseket tettek azért, hogy az előválasztás második fordulója működhessen, annak ellenére, hogy a miniszterelnök-jelöltjük, Jakab Péter még az első fordulóban kiesett.

A jobbikos politikus azt is kiemelte: pártjának felelőssége van abban, hogy 29 jelöltjük a legkeményebb vidéki választókerületekben megküzdjön a kormánypártok jelöltjeivel. Leszögezte: ha nem tudnak komoly erőforrásokat csoportosítani ezekbe a választókerületekbe, akkor nem lesz kormányváltás.

Aki ezek után a Jobbikot támadja, az a kormányváltást […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/24/brenner-koloman-aki-a-jobbikot-tamadja-az-a-kormanyvaltast-veszelyezteti/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csak egy macska volt a Heves megyében látni vélt párduc

Csak egy macska volt a Heves megyében látni vélt párduc

Csak egy fekete macska volt az a „párduc”, amelyet Heves megyében, Kerecsend közelében láttak a …