2022. május 25., szerdaMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
2022.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bősz Anett gyermeket vár

Hirdetés

Bősz Anett gyermeket vár

A szívem alatt hordom a kisfiam, miközben nemcsak édesanyává, de főpolgármester-helyettessé is válok. Két nagyon fontos pillanat az életemben, mindkettő bizonyosan át fogja alakítani a kapcsolatomat a világhoz, a budapestiekhez, az agglomerációhoz, a politikához. Már az első időszakban is éreztem, mennyi erőt ad a várandósság, mennyi erőt ad ahhoz, hogy egy jobb, igazságosabb, élhetőbb Magyarországért küzdjek, mert hogy itt fog élni a kisfiunk is

– írta ki az ellenzéki politikus Facebook-oldalán.

Bősz Anett két új szerepre készül most egyszerre.

Éppen veszem át a korábbi a főpolgármester-helyettes portfolióját és ügyeit egy ostromlott fővárosban, miközben szívem minden szeretetével készülök a kisbabánk érkezésére. Máshol, a szabad világban nem is merül fel a kérdés, hogy ezt a kettőt össze lehet-e egyeztetni, itthon biztosan fel fog. Annak ellenére hogy magyar nők ezrei teljesítenek fantasztikusan a rengeteg szerepben, amit vállalnak.

Hirdetés

Az ellenzéki politikus szerint mindenkinek nagyon jót tenne, ha a nőkkel tisztességesebben bánna a magyar társadalom, „ha elismernék mindazt a hatalmas munkát, amit otthon és a szakmai életükben, a tudomány terén végeznek”. Bősz Anett hozzátette: a boldogabb nők boldogabb társadalmat építenek.

„Kedves budapestiek, kedves agglomerációban élő polgárok, kedves világ, hazánk fővárosának vezetése sokszor mutatott példát már, most is így tesz, és végtelenül boldog vagyok, hogy ebben szerepet vállalhatok. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen a gyermekünk a legjobb pillanatban érkezik, és nagyon jól van. Ahogy én is, ahogy mi is. Boldogok vagyunk! Mindenekelőtt pedig hálásak az egészségünkért és a felénk irányuló szeretetért!” – közölte Bősz Anett.

A leendő főpolgármester-helyettes oldalán többek között Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője is gratulált.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/06/bosz-anett-gyermeket-var/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így dobta magát arcon egy terméskővel egy férfi

Így dobta magát arcon egy terméskővel egy férfi

A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt folytat eljárást egy 30 éves dunaharaszti férfi ellen, …