2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bosszúpornóba bukott bele a fideszes polgármester, független jelöltet választottak a helyére

Bosszúpornóba bukott bele a fideszes polgármester, független jelöltet választottak a helyére

Vargáné Molnár Zsuzsanna lett Hövej polgármestere

Két független jelölt közül Vargáné Molnár Zsuzsannát választották meg a Győr-Moson-Sopron megyei Hövej polgármesterévé a vasárnapi időközi önkormányzati választáson – tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője az MTI-t.

Pintér Orsolya közlése szerint a névjegyzékben szereplő 307 választópolgárból 232-en jelentek meg, 228-an adtak le érvényes szavazatot. Vargáné Molnár Zsuzsanna 146, a korábbi településvezető, Horváth Istvánné 82 szavazatot kapott.

A községben vasárnap képviselő-választást is tartottak, a négy képviselői helyre nyolc jelölt pályázott. Az időközi választást azért tartották, mert a képviselő-testület július 2-án kimondta feloszlását.

A független Tóth Sándor Józsefet választották Cirák polgármesterévé

Tóth Sándor Józsefet (független) választották a Győr-Moson-Sopron megyei Cirák polgármesterévé a vasárnapi időközi önkormányzati választáson – közölte a helyi választási iroda vezetője az MTI-vel.

Pásztor Katalin tájékoztatása szerint a névjegyzékben szereplő 452 választópolgárból 295-en jelentek meg, egy szavazat érvénytelen volt. A korábbi településvezető, Tóth Sándor József 157, a szintén független Béres József 137 érvényes szavazatot kapott. A községben vasárnap képviselő-választást is tartottak, a négy képviselői helyre hét jelölt pályázott. Az időközi választást azért tartották, mert a képviselő-testület korábban kimondta […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/11/taroltak_a_fuggetlen_jeloltek_a_vasarnapi_idokozi_polgarmester_valasztasokon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Parkolásgátló oszlopokat telepítenek a II. kerületben

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/25/parkolasgatlo_oszlopokat_telepitenek_a_ii._keruletben/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …