2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bosszúhadjáratba kezdett a Soros-hálózat a guruló dollárok feltárása miatt

Hirdetés

Bosszúhadjáratba kezdett a Soros-hálózat a guruló dollárok feltárása miatt

A hazánk ellen évek óta zajló brüsszeli támadásokban főszerepet vállaló politikusokkal együtt vett részt Karácsony Gergely egy konferencián a belga fővárosban kedden. A főpolgármester viszont eddig rejtélyes okból már szombaton Brüsszelbe utazott, amiről ő maga tett közzé a Facebook-oldalán egy fotót a vonaton ülve. Azt egyelőre nem tudjuk, mivel töltött el három napot az Európai Unió központjában, mielőtt a keddi jogállamisági konferencián és az azt megelőző reggelin részt vett és fel is szólalt.

Karácsony magyarellenes bürokraták társaságában

A Twitterre feltöltött képek tanúsága szerint az eseményen olyan kipróbált magyarellenes bürokraták társaságát élvezte Karácsony, mint Didier Reynders, az unió igazságügyi biztosa – aki folyamatosan támadja hazánkat a gyermekvédelmi törvény miatt –, valamint Rafal Trzaskowski, Varsó liberális polgármestere. A volt lengyel miniszter, Karácsony régi barátja, tagja a baloldal külföldi finanszírozásában kulcsszerepet vállaló Action for Democracy tanácsadó testületének. A Városok a jogállamért elnevezésű konferencián megjelent Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti EP-képviselő is, aki Judith Sargentini visszavonulása után felelőse a Magyarországot elítélő úgynevezett jogállamisági jelentésnek.

A napokban a Magyar Nemzet arról is beszámolt, hogy 2022 februárjában, a müncheni biztonságpolitikai konferencián hemzsegtek a Soros-hálózat bizalmasai, Alexander Soros, a tőzsdespekuláns fia mellett megjelent Korányi Dávid, a külföldi kampánytámogatások Magyarországra juttatásában kulcsszerepet játszó háttérember, valamint Karácsony Gergely főpolgármester. Ráadásul ott volt Éva Kaili, az Európai Parlament letartóztatásban lévő, leváltott szocialista alelnöke is. Az összejövetel után néhány nappal indultak meg a külföldi pénzek utalásai a magyar ellenzék számláira – emlékeztet a Magyar Nemzet.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230208-magyar-nemzet-bosszuhadjaratba-kezdett-a-soroshalozat-a-gurulo-dollarok-feltarasa-miatt.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Eltűnt egy kislány Budapesten

A gyerek április 1-jén 12 óra körül ment el egy 16. kerületi gyermekotthonból és már …