2022. január 20., csütörtökMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bosszankodnak az utasok, a BKK lekapcsolta a repülőtéren a jegykiadó automaták felét

Hirdetés

Bosszankodnak az utasok, a BKK lekapcsolta a repülőtéren a jegykiadó automaták felét

A Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója december elején jelentette be, hogy a társaság megkezdi a budapesti jegykiadó automaták egy részének leszerelését. Walter Katalin ennek szükségességét egyrészt az üzemeltetési költségek csökkentésével, másrészt a mobil applikációkon keresztül értékesített jegyek növekvő számával indokolta.

A leszerelések december 22-én kezdődtek, azóta többen is a még működő készülékek előtti sorokról posztoltak fényképeket. A közlekedési cég azonban fenntartja álláspontját, mely szerint

egyre többen keresik az érintés nélküli, otthonról, mobiltelefonról kényelmesen használható értékesítő csatornákat. Ezzel párhuzamosan a BKK egyre többször tapasztalja azt, hogy bizonyos helyszíneken már nem úgy és nem annyiszor használják a jegy- és bérletautomatákat mint pár évvel ezelőtt.

A leszerelést előrevetítve a BKK már a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalmasabb 2A terminálja előtti automatáinak felét is lekapcsolta, szokatlanul nagy kavarodást okozva ezzel a Budapestre érkezők körében.

Hirdetés

Vitézy Dávid, a BKK korábbi vezérigazgatója szerint a reptéren, a jegyértékesítő automaták előtt kialakult hosszú sorokkal dőlt meg végképp a társaság eddigi hivatalos kommunikációja, miszerint a mobiljegy miatt szüntetik meg az automatákat.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/28/bosszankodnak-az-utasok-a-bkk-lekapcsolta-a-repuloteren-a-jegykiado-automatak-felet-ferihegy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leégett egy ismert énekes budapesti háza

Leégett egy ismert énekes budapesti háza

Nagyon gyorsan leégett Révi Sándor otthona, erről maga a zenész számolt be a közösségi oldalán. …