2022. május 25., szerdaMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
2022.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Börtönbe kerülhet egy egész salgótarjáni drogdíler család

Hirdetés

Börtönbe kerülhet egy egész salgótarjáni drogdíler család

A kábítószeres bűncselekmény miatt korábban már elítélt férfi és élettársa 2019 októberében Budapestre utazott, hogy a rendszeres vásárlóik kiszolgálása érdekében drogot vásároljon. Egy egyelőre ismertlen dílertől új pszichoaktív anyagot tartalmazó szert vettek, és elindultak haza Salgótarjánba, ahol a rendőrök lecsaptak rájuk. A nő táskájából előkerült több mint 160 gramm fehér színű, porszerű, kristályos anyag új pszichoaktív anyagot tartalmazott.

Az elfogott pár sofőrjének szervezetéből is kimutatható volt a bódító hatású anyag, így neki bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt kell felelnie.

Az ügyészek a többszörös visszaeső férfit, meg az élettársát kábítószeres bűncselekmény miatt börtönbe küldenék, de a férfi ugyancsak büntetett, különösen visszaeső lányával kapcsolatban is ezt javasolták.

A férfinek 4 év, lányának 3 év szabadságvesztés kiszabása az ügyészi mértékes indítvány. A férfi esetében a büntetést a legsúlyosabb, azaz fegyház fokozatban képzelik el azzal a kikötéssel, hogy feltételes szabadságra sem bocsátható. Az asszony beismerése esetén a felfüggesztett szabadságvesztés maximumára, 2 évre, végrehajtásában 5 évi próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre számíthat, de felfüggesztett börtön vár az ügy két másik vádlottjára is. Sorsukról várhatóan a Salgótarjáni Járásbíróságon születhet döntés.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220510-tobb-ember-ellen-is-vadat-emeltek-uj-pszichoaktiv-anyag-miatt.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így dobta magát arcon egy terméskővel egy férfi

Így dobta magát arcon egy terméskővel egy férfi

A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt folytat eljárást egy 30 éves dunaharaszti férfi ellen, …