2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Börtönbe kerülhet a Ferihegyi úti baleset okozója

Hirdetés

Börtönbe kerülhet a Ferihegyi úti baleset okozója

Vádat emeltek a Ferihegyi úti balesetet okozó 33 éves férfi ellen, aki kábítószer hatása alatt frontálisan ütközött egy másik autóval − közölte a fővárosi főügyész az MTI-hez eljuttatott közleményében kedden.

A vád szerint a férfi amellett, hogy kábítószert fogyasztott, a biztonsági övét sem csatolta be, és a megengedett sebességhatár duplájával közlekedett. A baleset előzés közben történt, amikor áthajtott a másik sávba, a biztonságos előzéshez szükséges 260−265 méter helyett mindössze 54 méterre volt a vele szemben szabályosan közlekedő autóssal.

A baleset elkerülhetetlen volt, az ütközésben a szabályosan közlekedő autó megpördült, a szalagkorlátnak csapódott, majd a szalagkorláton átbukva, az ott lévő fás területen egy oszlopnak ütközve állt meg. A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/20/baleset-buntetes-kabitoszer-ferihegy/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Az építkezés hétfőn kezdődött, és azóta a közelben lévő társasháznál, étteremnél, valamint üzletnél sem tudnak …