2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bőröndök alatt csempészett kutyákat egy román sofőr – videó

Hirdetés

Bőröndök alatt csempészett kutyákat egy román sofőr – videó

A Németországba tartó férfit Hegyeshalomnál ellenőrizték a pénzügyőrök, akik halk, nyüszögő hangra lettek figyelmesek a  rutinellenőrzéskor – írja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal facebook oldalán.

Az utasokkal teli autó csomagtartójában egy résnyi hely sem volt a sok csomagtól, amelyek között két kutyaszállító dobozban, három apró kutyakölyök kuporgott. A sofőr azt mondta, hogy a kutyákat a főnöke kérésére viszi Kölnbe.

300-400 ezer forintot érnek egyedenként.

A pénzügyőrök az állatokhoz bemutatott hamis útlevelek, valamint állatkínzás bűncselekmény alapos gyanúja miatt értesítették a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség munkatársait, akik a sofőrt további intézkedésre átvették.

Hirdetés

A hosszas eljárás alatt munkatársaink gondoskodtak a pici kutyákról, hogy ne fázzanak és ne éhezzenek.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230206-roman-sofor-illegalisan-szallitott-kutyakat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Váratlan fordulat az időjárásban, visszatérnek a fagyok

SzombatA déli órákig a déli területeken még előfordulhat eső; majd felhőátvonulások lesznek, melyekből elszórtan alakul …