2021. június 24., csütörtökMa Iván napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.24. Iván Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Böröcz László: Nem csak csókosok laknak a bérlakásokban

Hirdetés

Böröcz László: Nem csak csókosok laknak a bérlakásokban

A javaslatról június 15-én szavaz a parlament, ennek apropóján kérdezték most meg a politikust.

Böröcz László azt mondta, hogy szerinte a mostani módosítások után már meg fogják szavazni a javaslatot az Országgyűlésben. Elmondta azt is, hogy a jövő évi választásokon a budapesti I. választókörzetben indul, ahol a törvénymódosító javaslat jövőbeni kedvezményezettjeinek jelentős része is él.

Arra kaptam felkérést, hogy az 1. választókerülettel foglalkozzak, az itt élő emberek problémáit térképezzem fel, és amennyiben lehetséges, meg is oldjam azokat

– mondta erről. 

Hirdetés

Hozzátette: az egész törvényjavaslat azért született, mert „a budavári bérlők összeálltak, hogy tiltakozzanak V. Naszályi Márta polgármester ellen, aki átverte őket”. Böröcz szerint a polgármester a 2019-es önkormányzati választások előtt azt ígérte, hogy ha megválasztják, lehetővé teszi nekik, hogy megvegyék a lakásukat. 

„Mindemellett a javaslat összhangban állt a kormány otthonteremtés iránti elkötelezettségével. De ami a legfontosabb: ezt szerették volna a lakók. Egy politikusnak pedig az a dolga, hogy azt képviselje, amit az emberek szeretnének, az ő szükségleteikre figyeljen. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül az emberek véleményét.

A Fidesz nem is szokott ilyesmit tenni, épp ez a pártunk egyik legnagyobb ereje”

– mondta Böröcz László. 

Elmondta azt is, hogy szerinte azok a <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/11/borocz-laszlo-nemcsak-csokosok-laknak-a-berlakasokban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiskorú lányt futtatott a kegyetlenségéről hírhedt Veszprém megyei férfi

Elsőfokon három és fél év börtönre azt az Ajka környéki férfit, aki közel kétszázmillió forintot …