2023. február 2., csütörtökMa Karolina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.02. Karolina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bordélyház-üzemeltetőket fogtak el Kecskeméten

Hirdetés

Bordélyház-üzemeltetőket fogtak el Kecskeméten

Azt írták, az 57 éves nagykanizsai B. István József és a 34 éves kecskeméti B. Szabolcs Endre ellen emberkereskedelem és kényszermunka, prostitúció elősegítése és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoznak.

A nyomozás adatai szerint B. István

már legalább tíz éve üzemeltetett és vezetett egy müncheni bordélyházat, ahová online hirdetések útján toborzott szexuális tevékenységet végző nőket.

Hirdetés

A nőknek szükség esetén megszervezte a németországi kiutazását, és megelőlegezte az útiköltségüket is. A főként magyar állampolgárságú nőket a bordélyház területén szállásolta el, segített nekik a németországi prostitúciós munkához szükséges engedélyek megszerzésében, kezelte az online hirdetéseiket, és szükség esetén ki is szállíttatta őket.

Egyidejűleg 6-8, az elmúlt években összesen több tucat prostituált dolgozott a férfinál, aki a nőktől a napi bevételük felét vagy egy előre meghatározott napi összeget követelt – adta hírül az MTI.

Lakás béreltek Kecskeméten

A közlemény szerint a gyanúsítottnak a koronavírus-járvány terjedése miatt átmenetileg be kellett zárnia a müncheni bordélyházat, ekkor – 2021 második felében – Kecskeméten bérelt ki egy társasházi lakást. Itt egyidejűleg 2-3 nő dolgozott, akik napi 10 ezer forintot fizettek neki.

Az ügy másik gyanúsítottja 2021 végétől szintén kibérelt egy kecskeméti lakást, amelyet prostitúciós tevékenység céljából meghirdetett és kiadott, szobánként napi 10 ezer forintért. Az ő feladata volt, hogy a két bérelt lakásban dolgozó prostituáltak napi pénzét beszedje és az ott dolgozó nőket ellenőrizze.

Kábítószer-kereskedelem gyanúja is felmerült

A két férfit egy héttel ezelőtt fogták el a rendőrök: B. Istvánt Budapesten, B. Szabolcs Endrét pedig Kecskeméten. Az utóbbi gyanúsított által használt személygépkocsiban talált kábítószergyanús anyagok mennyisége felvetette a kábítószer-kereskedelem gyanúját is. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/23/bordelyhaz-prostitucio-prostitualtak-nyomozas-kecskemet-munchen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Baleset az M1-esen, óriási a torlódás

Baleset az M1-esen, óriási a torlódás

Azt írták: a balesetben a kamion sofőrje megsérült, a mentők kórházba vitték. A helyszíni szemle …