2021. április 10., szombatMa Zsolt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.10. Zsolt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Boldogkői Zsolt: Az oltásellenesekre alkalmazni kellene a hatályos jogszabályokat

Hirdetés

Boldogkői Zsolt: Az oltásellenesekre alkalmazni kellene a hatályos jogszabályokat

Átoltottság tekintetében egyre jobban állunk világviszonylatban, ami hamarosan jótékony hatással lesz a ma még kedvezőtlen egészségügyi statisztikákra is – fogalmaz Boldogkői Zsolt, az MTA doktora, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezető egyetemi tanára, azonban a molekuláris biológus arról is ír Facebook-posztjában, hogy két problémát azért még meg kellene oldani. 

Ne nyissanak meg az iskolák áprilisban – kérte, és hozzáfűzte, a gyermekek oltása még nem kezdődött el, a tanároké pedig nem fog kellő immunitást adni. „Ha ez nem lenne elég, a brit variáns veszélyes a gyermekekre, ráadásul ők haza is viszik a vírust” – jegyezte meg. 

Ezen túl […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/04/boldokoi-zsolt-koronavirus-oltas-nyitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Erdő Péter elárulta, mikor nyitnak a templomok

Erdő Péter elárulta, mikor nyitnak a templomok

Április 17-től ismét megnyitják kapuikat az Esztergom-Budapesti főegyházmegye katolikus templomai – adta közre Erdő Péter bíboros, prímás …