2021. július 28., szerdaMa Szabolcs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.28. Szabolcs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Boldog Istvánt jobban érdekli a kémiai kasztrálás, mint a pere

Hirdetés

Boldog Istvánt jobban érdekli a kémiai kasztrálás, mint a pere

A politikus perének előkészítő ülése szerdán volt, ott három vádlott már rögtön be is ismerte a bűnösségét. Az első tárgyalási nap viszont csak idén decemberben lesz majd. 

A mezőtúri televízió műsorának jelentős részében Boldog Istvánt az M4-es gyorsforgalmi út építéséről, helyi beruházásokról, a nemrég elfogadott költségvetésről és a járványról kérdezték meg, és csak ezután került szóba a büntetőügye.

Ezzel kapcsolatban Boldog István azt mondta, hogy ártatlannak tartja magát, és szerinte csak azért támadták meg őt jogi úton is, mert korábban túlságosan kiállt a „normalitás” mellett. 

Azt gondolom, hogy egy komoly politikai kampány folyik ellenem. Ennek látjuk a kiindulópontját is, bizonyos témában túlságosan radikális voltam és túlságosan kiálltam a normalitás, a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/02/boldog-istvant-jobban-erdekli-a-kemiai-kasztralas-mint-a-pere/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint 20 millió forint értékű e-bringával buktak le a szerb-magyar határon

A szerbiai vámhatóság kedden közölte, hogy a vámosok a szerb-magyar határon, a  horgosi határátkelőn hat …