2023. március 25., szombatMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / BM-helyettes államtitkár: A kormány elkötelezett a korszerű technológiák bevezetése mellett az egészségügyben

Hirdetés

BM-helyettes államtitkár: A kormány elkötelezett a korszerű technológiák bevezetése mellett az egészségügyben

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet által rendezett, Minimál invazív eljárások az urológiában XIII. című nemzetközi továbbképzés és konferencián Tóth László kiemelte: 

fontos időszakhoz érkezett az intézmény azzal, hogy közkórházként elsőként végez robotasszisztált beavatkozásokat az urológia területén.  

Fontosnak nevezte az ilyen, és ehhez hasonló szakmai konferenciákat, amelyen megismerhetők a szakterület legújabb vívmányai, műtéti eljárásai.

A robotsebészeti eljárások magyarországi bevezetésével kapcsolatban úgy fogalmazott:

Hirdetés

későn kezdtük, de a fejlődés és az első év kiemelkedő volt Közép-Kelet-Európában.

Tenke Péter szintén úgy vélte, azzal, hogy Magyarországon is elérhetők a robotsebészeti eljárások, az orvostanhallgatók számára is vonzóbb lesz az urológiai szakterület, ezen belül is a konzolsebészet.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230224-egeszsegugy-korszerusitese.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Magyar-szerb rangadó – fotó

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20230325-orban-viktor-magyarszerb-rangado.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …