2021. június 16., szerdaMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2021.06.16. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bizonytalanságban tartják az önkormányzati bérlakások vásárlóit

Hirdetés

Bizonytalanságban tartják az önkormányzati bérlakások vásárlóit

Május 11-én éjszaka nyújtotta be Böröcz László, a Fidesz parlamenti képviselője azt az azóta sokat vitatott törvénymódosító javaslatot, mely az önkormányzatokat a bérlakásaik döntő többségének eladására kötelezte volna azok bérlői részére. A részletek megismerése után kormánypárti és ellenzéki polgármesterek is számos észrevételt tettek, de tiltakoztak a szociális területen dolgozó civil szervezetek is.

A módosítást jegyző parlamenti képviselő lapunknak korábban azt mondta, hogy ellenzéki polgármesterektől nem érkezett hozzá semmilyen észrevétel, mert semmilyen formában nem támogatják a tervezet módosítását. Kormánypárti városvezetőkkel azonban folyamatos az egyeztetés. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/02/bizonytalansagban-tartjak-az-onkormanyzati-berlakasok-vasarloit/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Beleszállt Hadházy Ákosba a szocialista Tóth Csaba, egyebek között hisztizőnek nevezte a független országgyűlési képviselőt …