2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bizonyítványosztás: komoly kéréssel fordult a rendőrség a szülőkhöz

Hirdetés

Bizonyítványosztás: komoly kéréssel fordult a rendőrség a szülőkhöz

Mint ismert, az általános-, és középiskolás diákok napokon belül megkapják a bizonyítványt. Ugyan a gyermek év közbeni eredményeiről a szülők is folyamatosan értesülhetnek, ám a végérvényes és megmásíthatatlan lista egy ünnepélyes évzáróval társulva komoly lelki megterhelést, megzuhanást okozhat a gyermek számára.

A rendőrség szerint előfordulhat, hogy az érdemjegyek nincsenek összhangban a szülői, vagy a saját magával szemben támasztott elvárásokkal, emiatt a gyermek szoronghat és félelmet érezhet. Számtalan példa és tapasztalat alátámasztja, hogy az eredményekkel nyomtatásban, feketén-fehéren szembesülve nem mer hazamenni a diák, ugyanis tart a szülői felelősségre vonástól.

A bűvös négyes

Annak érdekében, hogy soha ne fordulhasson elő, hogy a gyermekek céltalanul és elveszve kóborolnak, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya továbbra is a beszélgetés, biztonság, türelem és szeretet négyest ajánlja.

Mint írják, feszültségoldó és megnyugtató, ha a szülő tudatosítja gyermekében, hogy egy kis szorgalommal és odafigyeléssel helyrehozható és javítható az eredménye. Szerintük a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/20/tanav-bizonyitvany-pest-megyei-rendor-fokapitanysag-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Eltűnt egy 17 éves lány Budapesten

Eltűnt egy 17 éves lány Budapesten

Azt írták, hogy Szilágyi Judit ismeretlen helyre távozott egy XV. kerületi gyermekotthonból. A fiatal lány körülbelül …