2023. december 12., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.12. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bizarr jeleneteket rögzítettek az M1-es autópályán

Hirdetés

Bizarr jeleneteket rögzítettek az M1-es autópályán

Az első felvételt egy esős nyári éjszaka rögzítették az M1-es autópályán. A sofőr csak azért szállt ki az autójából, hogy kilopja a terelőfényeket működtető akkumulátort – számolt be közösségi oldalán az MKIF.

Az akcióval a tolvaj teljesen kivilágítatlanná tette a terelést, de szerencsére nem történt baleset. Mint írták, az útellenőrök azonnal cserélték az akkumulátort. Az autós rendszáma sajnos nem látszódott a videón. 

A másik eset október 24-én történt szintén az M1-esen. Egy kamionos jó ötletnek gondolta, hogy a terelőket lökdösse a frissen aszfaltozott útszakaszon, amire még rá is hajtott. A jármű rendszáma leolvasható volt, így az MKIF átadta a rendőrségnek az ügyet.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/26/autosok-kamion-m1-lopas-rongalas-akkumulator-aszfaltozas-kozlekedes-mkif-video/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …