2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bezárt, de továbbra is működik a Fővárosi Állat- és Növénykert

Hirdetés

Bezárt, de továbbra is működik a Fővárosi Állat- és Növénykert

November 11-től további intézkedésig ideiglenesen zárva tart a Fővárosi Állat- és Növénykert. Az előre megvásárolt jegyek és bérletek felhasználási idejét az újbóli megnyitás után annyi nappal fogják majd meghosszabbítani, ahány napig nem fogadhat látogatókat az intézmény.

Kapcsolódó

Itt vannak a részletek a koronavírus miatt elrendelt új korlátozásokról

Az üzletek este 7-ig tarthatnak nyitva, születésnapi bulin legfeljebb 10-en vehetnek részt. Este 8-tól reggel 5-ig kijárási tilalom van.

Hirdetés

A budapesti állatkert idén már második alkalommal kénytelen bezárni a koronavírus-járvány miatt: tavasszal március 15-től május 19-ig, 66 napon át nem fogadhattak látogatókat. Ez az 1866 óta létező intézmény működésében komoly változást jelentett, hiszen ezt megelőzően 1994 tavasza óta mindennap nyitva állt a nagyközönség előtt, olyan pedig, hogy az állatkert több mint egy hónapon át zárva volt, utoljára a második világháború idején fordult elő.

900 állatfaj 10 ezer egyedéről gondoskodnak

Bár az állatkert szerdától átmenetileg nem fogad látogatókat, az intézmény a továbbiakban is működik. A szakemberek célja most is az, hogy az állatokról és a növényekről való gondoskodás a zárt kapuk mögött is zavartalan legyen, és hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/11/fovarosi_allatkert_koronavirus_bezaras/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elvitték a skandináv lottó főnyereményét

Elvitték a skandináv lottó főnyereményét

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a november 25-én megtartott 48. heti skandináv lottó sorsoláson az …