2023. március 23., csütörtökMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Beüthet a káosz Budapesten: hamarosan eldől, el kell-e bontani a népligeti felüljárót

Hirdetés

Beüthet a káosz Budapesten: hamarosan eldől, el kell-e bontani a népligeti felüljárót

Az esetleges következő lépésekről a vizsgálatok eredményének fényében hoznak döntést – tette hozzá a Budapest Közút, amely több információt nem óhajtott megosztani az ügyről. A Világgazdaság ugyanakkor úgy értesült, hogy a vizsgálat arra a kérdésre keresi a választ, el kell-e bontani a műtárgyat, vagy sem.

Árulkodó jel

December végén jelent meg az a hirdetmény, aminek a tárgya egy bontási engedélyezési eljárásban hozott döntés volt. „A Budapest, Üllői út–Könyves Kálmán körút feletti híd (népligeti felüljáró) hídgerendáinak részleges bontási engedélyezési eljárásáról” – szólt a pontos megfogalmazás.

A VG információja szerint a részleges bontási engedély megszerzése a Budapest Közút által most bejelentett vizsgálat megkezdésének előfeltétele volt. Tehát a végleges bontás még nincs terítéken, a hirdetmény a tartószerkezet állapotfelmérésének elindításához kellett.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/11/nepliget-feluljaro-budapest-felujitas-bontas-kozlekedes-auto-tomegkozlekedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Összeesett élő adásban Kis-Benedek József katonai szakértő

Kis-Benedek József a ma esti MaiTéma élő adása közben rosszul lett, rögtön megszakítottuk adásunkat, a …