2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Betegektől és idős asszonytól is lopott egy kórházi takarítónő

Hirdetés

Betegektől és idős asszonytól is lopott egy kórházi takarítónő

A Budapesti VI. és VII. kerületi Ügyészség vádat emelt T. V. Krisztinával szemben, aki a gyanú szerint otthonában rabolt ki egy időskorú nőt, valamint több kórházban lévő beteget is meglopott – közölte az ügyészség.

Az idős asszonyt a VII. kerületi Hernád utcában szemelte ki magának a 32 éves nő még 2020 szeptemberében, akit egészen hazáig követett. A bejáratnál T. V. Krisztina később leszólította az asszonyt, és felajánlotta neki a segítségét, majd bekísérte a lakásába, végül pedig inni kért tőle.

Miután bejutott a lakásba, jelezte, hogy szeretné igénybe venni a mellékhelyiséget. A vendéglátó erre már nemet mondott, majd kérte, hogy távozzon lakásából. Azt is közölte a „vendégével”, hogy a fia is nemsokára megérkezik.

T. V. Krisztina ekkor a földre lökte az asszonyt, majd dulakodni kezdett vele, hogy az aranygyűrűit letépje az ujjairól. Távozás […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/22/rablas-korhazi-takaritono-vademeles-ugyeszseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Túlélésre rendezkedtek be egyes szociális intézmények

Túlélésre rendezkedtek be egyes szociális intézmények

A probléma különösen súlyosan érintheti a hátrányosabb helyzetű térségeket, írta a Napi.hu. A szegényebb járásokban …