2020. október 29., csütörtökMa Nárcisz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2020.10.29. Nárcisz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Beszáll a politikába, pártot alapított Pálinkás József volt MTA-elnök

Beszáll a politikába, pártot alapított Pálinkás József volt MTA-elnök

Új Világ Néppárt néven alapított pártot Pálinkás József akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, az első Orbán-kormány oktatási minisztere – írja a Magyar Hang. A párt céljairól nem sokat tudni, csütörtökön mutatják be formációjukat az egykoron LMP-s Ábrahám Júliával és az egészségügyi szakértőként megismert Lantos Gabriellával.

Pálinkás József többször is felszólalt az Orbán-kormány politikája ellen, legutóbb a Színház- és Filmművészeti Egyetem melletti szolidaritási tüntetésen. Az akadémikus korábbi nyilatkozataiból arra lehet következtetni, hogy az úgynevezett „Fidesz-árvákat” szeretné pártjával megszólítani. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/12/beszall_a_partpolitikaba_palinkas_jozsef_a_magyar_tudomanyos_akademia_korabbi_elnoke/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Változik a vasúti és a helyközi buszközlekedés is mindenszentek ünnepén

Változik a vasúti és a helyközi buszközlekedés is mindenszentek ünnepén

Október utolsó napjain és a november 1-jei ünnepnapon változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében …