2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bereczki Zoltánt gyomron ütötte, amit a balesete után kapott

Hirdetés

Bereczki Zoltánt gyomron ütötte, amit a balesete után kapott

Bereczki Zoltán az utóbbi időben többször is a figyelem középpontjába került. A színész-énekesről februárban derült ki, hogy hamarosan ismét apai örömök elé néz, április elején pedig a Life TV-n futó Ébredj velünk egyik házigazdája lett. Eddig nyolc adáson van túl, és úgy érzi, mostanra belejött a szerepbe, ami egyben új kihívás is számára, korábban ugyanis az ilyen típusú műsorokban csak vendégként láthatták a nézők.

„Az új dalom kapcsán hívtak meg a műsorba, ahol aztán nagyon jó hangulat alakult ki. Ezt követően keresett meg Hajdú Péter, hogy lenne-e kedvem beszállni a csapatba – magyarázta a művész. – Elsőre furcsa volt a kérdés, be is kapcsolt rögtön egyfajta ellenállás bennem, hiszen ilyet korábban nem csináltam, eddig csak válaszolgattam a kérdésekre. Végül úgy voltam vele, az elkövetkező fél évben úgy sincs igazán dolgom, egy próbát megér.”

Bereczki Zoltán a csatornánál meglehetősen családias környezetbe érkezett, hiszen a kollégáit már régóta ismeri. Csonka Andrással a 90-es évek végén találkozott először, a második lemezén ugyanis vokálozott az egyik dalban. Ábel Anitával a Sztárban sztár című produkcióban dolgozott, amikor a műsorvezetőnő beugrott néhány adásba az akkor épp várandós Liptai Claudia helyett. Holdampf Linda pedig már régóta a stylistja, így őt sem kellett bemutatni. Eredetileg egyébként Lindával lett volna párban először, de végül változtattak ezen, miután a másik két kollégájának nagyobb rutinja van a műsorvezetésben.

Anitával kezdtem volna, de elkapta a koronavírust, így végül Bandival debütáltam a műsorban

Hirdetés

– mondta a művész, hozzátéve: úgy érzi, már csak a felkonferálásokat kell picit helyretennie, és Lindával is beülhet a kamerák elé.

Az Ébredj velünk adásain kívül Bereczki Zoltánnak egyébként most más munkája nem igazán akad, ami nem meglepő, a járvány miatt ugyanis az előadóművészek már több mint egy éve lehetetlen helyzetben vannak. A rendezvénystop alatt a színházi és a zenei lehetőségek minimálisra csökkentek, így ő sem tud dolgozni a szakmájában. Otthon persze szokott zenélgetni, illetve párjával, Bata Évával már javában hangolódnak az első közös gyermekük érkezésére.

A babavárás is egyfajta készülődés, ahogy megteremtjük azt a légkört, ahova majd a gyermekünk érkezik

– mondta a művész, aki már gyakorlott apuka, hiszen az előző házasságából van egy 13 éves kislánya. „Egyébként amikor itthon vagyok, teljesen hétköznapi dolgokkal foglalom el magam, délután például bedurrantom a fűnyírót, hogy rendbe tegyem az udvart.”

A színész-énekes arról is beszélt, mennyire megdöbbentette az emberek reakciója, amikor április elején azzal került címlapokra, hogy balesetet szenvedett a párjával az M7-es autópályán. Mint utólag kiderült, egy madár okozta a bajt, ami az előttük haladó autó elé vágott, és a kocsi erre hirtelen lefékezett. Szerencsére még sikerült időben megállniuk, ám a mögöttük haladó másik két jármű beléjük rohant. A színész azt mondja, mindenki a lehető legjobban reagált az adott szituációban, ezért senkinek sem esett baja, maximum annyi történt, hogy kinyíltak a légzsákok. Ám amit a közösségi felületeken ezután kapott, az borzasztó rosszul érintette.

Nagyon komoly előítéletekkel találkoztam a kommentszekciókban. A fejemhez vágták, hogy luxusautóval száguldozok, és biztosan nem tartottam be a sebességkorlátot, miközben a hír az volt, hogy történt egy baleset, aminek én is a részese vagyok

– magyarázta Bereczki Zoltán, hozzátéve, az autó, amit a kommentelők elemezgettek, egy 16 éves járgány. Többen azért is kérdőre vonták, miért nem marad otthon a járvány alatt.

Azokkal voltam együtt, akikkel […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/24/bereczki-zoltan-musorvezetes-lifetv-baleset-kommentek-jarvany-babavaras-nyitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Reggeli cikkünkben részletesen foglalkoztunk vele, hogy a közvélemény-kutatási adatok alapján Karácsony Gergely és Jakab Péter …