2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Beköszöntött az új korszak a kutakon, de vannak meglepetések

Hirdetés

Beköszöntött az új korszak a kutakon, de vannak meglepetések

Ma megismerkedhettünk a 479,99 forintos benzinárral, de voltak olyan kúthálózatok, amelyek az ár maximálása ellenére sem változtattak üzletpolitikájukon, és még ennél is olcsóbban kínálták az üzemanyagot. Hogy melyek ezek a kutak, kiderül cikkünkből.

Exkluzív interjút adott az Indexnek Robert Lewandowski korábbi ügynöke és üzlettársa, aki ma már perben áll a világ egyik legjobb futballistájával. Mint mondta, egykor testvéri kapcsolat volt közöttük, de most eurómilliókért háborúznak. Részletek itt!

Puzsér Róbert és Berki Krisztián között sosem volt testvéri a kapcsolat, a háború viszont annál inkább jellemző rájuk. Ennek újabb fejezete az a publicisztika, amelyben Puzsér arról értekezik, miért nincs helye Berkinek a nyilvánosságban. Olvassa el a véleménycikket!

Még mindig háború, ezúttal a Jegybankkal a főszerepben. Róna Péter közgazdász szerint az MNB egy rendkívül komplex inflációs csatába kényszerült, és a külföldről érkező nyomás visszaszorításához sem a kormánynak, sem a jegybanknak nincs eszköze. Részletek itt!

Hirdetés

A kicsi, önkorlátozó vagy nagy, beavatkozó állam dilemmájáról beszélgettünk az Egyensúly Intézet kutatási igazgatójával, Filippov Gáborral, aki szerint az álláskeresési járadék ebben a formájában vécén lehúzott pénz. Olvassa el interjúnkat! 

Nincs karácsony Kevin nélkül, és ezt most […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/15/hirosszefoglalo-benzinar-lewandowski-mnb-filippov-puzser-berki-reszkessetek-betorok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Összefogás indult a Covidban elhunyt mórahalmi mentősért

Összefogás indult a Covidban elhunyt mórahalmi mentősért

A mórahalmi Hatvani Balázs a pandémia kezdetétől segítette a betegeket, de végül ő is a …