2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / „Békét Oroszországgal!” – orosz zászló és munkásököl a Nyugati téren

Hirdetés

„Békét Oroszországgal!” – orosz zászló és munkásököl a Nyugati téren

Thürmer Gyula beszéde elején leszögezte, hogy elegük van a háborúból, valamint abból is, hogy drágább a kenyér és a benzin, „átvernek minket”, a kormány azt ígéri, hogy az ársapkával megvédi az embereket, miközben a multiknál sokszor nincs az ársapkás termékekből.

„Hülyének néznek minket”

A pártelnök kitért arra is, hogy „minden nap hitegetnek, nyugtatgatnak bennünket, közben rohanunk a háborúba, hülyének néznek minket, pedig látjuk a katonai szerelvényeket, egymásnak adják a kilincset a NATO és az Egyesült Államok katonai vezetői”. A politikus hangsúlyozta, félnek a háborútól, és attól, hogy az Egyesült Államok, valamint Európa „háborút akaró erőit” nem sikerül megállítani. „Ma azért vagyunk itt, hogy ne féljünk” – mondta szűk körű hallgatóságának Thürmer Gyula.

A politikus aláhúzta: az emberek kezdik érteni, hogy mit jelent a háború, kezdik érteni a háborús inflációt, a pusztulást és a halált. Úgy látja, hogy tegnap és szombaton „a liberális pártok a uszítottak a háborúért”, arról beszéltek, hogy Ukrajna győzelmére van szükség. A Demokratikus Koalíció és a Momentum hétvégi rendezvényeiről itt és itt számoltunk be.

Békét akarunk Oroszországgal

Hirdetés

– jelentette ki Thürmer Gyula, arra figyelmeztetve, ha nem lesz béke, belesodródhatunk a háborúba, béke esetén viszont helyreállhat a gazdasági élet, csökkenhet az infláció, és megvédhetik a kárpátaljaiakat a sorozástól. Úgy fogalmazott, hogy tisztességes, életképes, működőképes” békét szeretnének, amihez tiszteletben kell tartani a realitásokat és egymás érdekeit, itt megemlítette Oroszország biztonsági garanciáit, Moszkva „nem tűrheti el, hogy a közvetlen közelében ellenséges támaszpontok jöjjenek létre”.

A pártelnök tárgyalást sürgetett, és úgy véli, félni kell Ukrajnától, mert Volodimir Zelenszkij győzelme esetén „kegyetlen sors” várhat a kárpátaljai magyarokra. Ezzel szemben „Oroszországtól nem kell félni”, nem akarják megtámadni Magyarországot, és nem akarják előírni, hogyan gondolkodjunk, “állítólagos nyugati barátaink […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/06/munkaspart-thurmer-gyula-tuntetes-nato-haboru-oroszorszag-ukrajna-demonstracio-orosz-ukran-konfliktus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Szonda Éva

Életének 65. évében hosszú, súlyos betegség után meghalt Szonda Éva operaénekes, a Szegedi Nemzeti Színház …