2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bár nem kötelező, minden parlamenti képviselő beoltatta magát

Hirdetés

Bár nem kötelező, minden parlamenti képviselő beoltatta magát

A parlamenti képviselők annak ellenére is mind beoltatták magukat, hogy azt egyelőre nem tették kötelezővé számukra – írja a Telex. A lap a parlamenti frakcióknál érdeklődött az átoltottságra vonatkozóan.

DK

A Demokratikus Koalíció kilencfős frakciójából mindenki megkapta az első két oltást, hatan már a harmadikat is felvették.

Hirdetés

Párbeszéd

A Párbeszéd parlamenti frakciójának minden tagja megkapta a két oltást.

MSZP

Az MSZP frakciójának minden tagja megkapta a Covid elleni oltást. A 15 politikus többsége a harmadik, emlékeztető oltást is felvette.

LMP

Az LMP-frakció minden tagja be van oltva, hárman a harmadikon is túl vannak.

Dúró Dóra is védett

A Mi Hazánk mindkét országgyűlési képviselője, Dúró Dóra és Apáti István is be van oltva.

A Fidesznél és a KDNP-nél szintén mindenki be van oltva, és sokan már a harmadik oltást is felvették – erről a 24.hu-t tájékoztatták korábban. Cikkükből kiderült, hogy a független képviselők is mind felvették az oltást, a Jobbik ugyanakkor azt írta nekik, hogy „az adatigénylés olyan adatkörbe tartozik, amely nem adható közre, tekintettel az uniós adatvédelmi rendelet, a GDPR rendelkezéseire és arra, hogy az egészségi állapotra vonatkozó információ különleges adat”. Ettől függetlenül a közszereplők az oltás tényét nyilvánosságra hozhatják, Jakab Péter frakcióvezető már a harmadik oltást is megkapta.

Mint arról az Index is

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/27/oltas-orszaggyulesi-kepviselok-frakciok-koronavirus-jarvany-oltas-vakcina-egeszsegugy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálra gázoltak egy gyalogost Gyürén

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. január 18-án 17 óra 28 perc körül Gyüre …