2022. december 1., csütörtökMa Elza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2022.12.01. Elza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bánkúton már havazik

Hirdetés

Bánkúton már havazik

Péntek este borongós idő várható, többfelé jelentős mennyiségű esőre is számítani lehet. Az Északi-középhegységben és északkeleten havas eső, havazás váltja fel az esőt. Az északias szelet a Dunántúlon és északkeleten többfelé élénk, helyenként már erős lökések is kísérhetik – adta hír az Időkép. Arról is beszámoltak, hogy

péntek este a Bükkben 850 méter magasan fekvő Bánkúton már leesett az első hó. A helyszínen kora este fagyott eső és havazás keveréke hullott.

Hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint nem várható kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség, ugyanakkor megjegyzik, hogy a kora esti óráktól északkeleten, elsősorban az Északi-középhegység és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye térségében a hideg, fagyos levegő beáramlásával az eső átválthat havas esőbe, majd havazásba, amelyből legfeljebb vékony hóréteg alakulhat ki a késő esti órákig.

A hegyvidéki területeken, kiemelten a Zempléni-hegység, Aggteleki-karszt, kisebb eséllyel a Bükk 300-400 méter fölötti részein több centiméteres hóréteg sem zárható ki.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/18/idojaras-elorejelzes-eso-havazas-ho-kontraszt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ittasan, bedrogozva okozott nagy balesetet egy férfi Óbudán

Ittasan, bedrogozva okozott nagy balesetet egy férfi Óbudán

A biztonsági öv használatáról megfeledkező 35 éves sofőr 2022. november 27-én 7 óra 50 perc …