2021. június 14., hétfőMa Vazul napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.14. Vazul Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Balhé a DK fórumán, a pápa kerüli Orbán Viktort, Berki Krisztián kimondta: ártatlan

Hirdetés

Balhé a DK fórumán, a pápa kerüli Orbán Viktort, Berki Krisztián kimondta: ártatlan

A nemzeti összetartozás napján avatták fel a Nagy-Magyarország Parkot a Bakony keleti kapujában, Várpalota közelében, mi pedig megnéztük, mit tud nyújtani ma egy szabadtéri múzeum, amely történelmünk sorsfordító békeszerződésének állít emléket. Irredenta látványosság vagy kihagyhatatlan program? Helyszíni riportunkból kiderül.

A jelenlegi tervek szerint Ferenc pápa kizárólag a szeptemberi eucharisztikus világkongresszuson kíván részt venni Magyarországon, és nem szándékozik politikusokkal tárgyalni. Így nem tervez találkozót sem Orbán Viktor kormányfővel, sem Áder János köztársasági elnökkel. Bővebben itt!

A koronavírus-járvány csak rövid időre akasztotta meg a dél-olasz maffiák működését, a bűnszervezetek villámgyorsan alkalmazkodtak a megváltozott helyzethez. A pandémia egyik nyertesévé a keresztapák váltak – hogy ezt miként érték el, azt megtudhatja Katona Brigitta maffiakutató cikkéből.

Ahogyan az várható volt, Szerhij Rebrov bejelentette távozását a Ferencvárostól. A Fradi történetének egyik legsikeresebb edzője rendkívül szomorú, és értetlenül áll a történtek előtt. Részletek itt!

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/04/napi-hirosszefoglalo-trianon-koronavirus-ferenc-papa-orban-viktor-berki-krisztian-dobrev-klara/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem volt védettségije a családnak, ezért a Junkies ment ki hozzájuk

Nem volt védettségije a családnak, ezért a Junkies ment ki hozzájuk

A család a helyszínre érkezve szembesült azzal, hogy védettségi igazolvány hiányában nem engedik be őket. …