2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Balesetveszélyes, ha a hajléktalanok miatt nyomkodják a vészjelzőt az utasok

Hirdetés

Balesetveszélyes, ha a hajléktalanok miatt nyomkodják a vészjelzőt az utasok

Az előző héten nagy port kavart, hogy a BKK Facebook-oldalán egy bejegyzés alatti hozzászólásban arra buzdították az embereket, hogy nyomják meg a vészjelzőt akkor ha egy büdös, hajléktalan ember felszáll a járműre, és zavarja őket.

Ha hajléktalannal találkozol, nyugodtan jelezd a villamosvezetőnek a jármű vészjelzőjén, köszönjük!

írták

A cég később bocsánatot kért a kommentért. Mint írták: „A megbotránkoztató viselkedésből, vagy az utazási feltételek megsértéséből nem következik, hogy valaki hajléktalan volna, ahogy fordítva se igaz ez az általánosítás. Elnézést kérünk azoktól, akiket ez a hozzászólás bármilyen formában megbántott!”.

Hirdetés

Az RTL Híradó több szervezetet is megkérdezett az esetről, amelyek arra kérték az utasokat, hogy semmiképp se tegyenek így. Az Egységes Közlekedési Szakszervezet képviselője azt kérte, hogy az utasok csak akkor használják a vészjelzőt, ha valóban vészhelyzet van, rendbontó utasok ugyanis nagyon gyakran vannak a villamosokon. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/28/hajlektalanok-a-tomegkozlekedesen-bkk-veszjelzo-hasznalata-balesetveszely-hatranyos-megkulonboztetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyermekpornográfiával vádolnak egy kecskeméti férfit, internetes játékokon keresztül ismerkedett kisfiúkkal

A vádirat szerint a Zala vármegyei, középkorú férfi népszerű internetes játékokra regisztrált. Ezen keresztül 9 …