2021. június 15., keddMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2021.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Balesetmentesek az utak, rengeteg az útfelújítás

Hirdetés

Balesetmentesek az utak, rengeteg az útfelújítás

A 84-es főúton, Sopronnál a határátkelőnél Ausztria felé több kilométeres a torlódás, hosszabb várakozási idővel kell számolni.

Az országos gyorsforgalmi- és főúthálózaton történt, a közlekedést jelentősen befolyásoló balesetről nem érkezett bejelentés – közölte az Útinform.

Szerda délután átadták a forgalomnak az M85-ös autóút újabb, közel 3 kilométeres szakaszát a Sopron-kelet csomóponttól a Pihenőkeresztig.

Fontos, hogy a 20 tonna feletti teherautóknak, illetve a tranzitforgalomnak továbbra is Sopron-kelet kijáratnál kell elhagyni a pályát.

Hirdetés

Az M1-es autópályán mindkét oldalon felújítják a 162-es kilométernél lévő Moson pihenőt. Fontos tudnivaló a tehergépkocsival közlekedőknek, hogy a pihenőt használhatják ugyan, de tankolni nem tudnak, ott csak személygépkocsival lehet üzemanyagot venni. Helyette a Győrt elkerülő szakaszon, a 119-es kilométernél lévő Arrabona pihenőhely töltőkútjai használhatók. 

Hegyeshalomnál, a Bányatónál lévő hídon a dilatációs szerkezetet javítják. A határ felé a 168-as kilométernél mindkét forgalmi sávot lezárták, a járműveket a leálló sávra terelik.

Az M3-as autópályán a bagi csomópont közelében, a 40-es és a 39-es kilométer között egy hidat javítanak. A Budapest felé vezető oldalon a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalmat a belső és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. A Vásárosnamény felé vezető oldalon a külső és a leálló sávon halad a forgalom.

Az M5-ös autópályán meghosszabbították a terelést. Így most már közel 10 kilométeres szakaszon kell korlátozásban […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/10/kozlekedes-utinform-baleset-felujitas-forgalom/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megjött a kánikula, kiadták a figyelmeztetést

Megjött a kánikula, kiadták a figyelmeztetést

Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki három megye kivételével az egész országra: péntektől szinte mindenütt 25 fok …