2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Balesetekkel indult a nap, javítják az utat Pilisvörösváron

Hirdetés

Balesetekkel indult a nap, javítják az utat Pilisvörösváron

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Tatabánya térségében két személyautó ütközött össze. Az 51-es kilométernél lezárták a belső sávot.

Az M6-os autópályán, a Pécs felé vezető oldalon, Paks térségében egy kisteherautó szalagkorlátnak ütközött. A 112-es kilométernél csak a leállósávon halad a forgalom – közölte az Útinform.

Az M4-es autóúton, az M0-s autóút felé vezető oldalon, Cegléd térségében egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A 73-as kilométernél a belső sávot lezárták.

Várhatóan ma a déli óráktól megnyitják az M44-es autóúton Tiszakürtnél az új, 36-os jelzésű csomópontot. Így ismét használható lesz a Tiszakürt és Kunszentmárton közötti szakasz, amelyet a korábbi végcsomópont bontása miatt zártak le a nyár folyamán. Az autóutat most az új szakasz első csomópontjáig nyitják meg, és közel 3 kilométer új autóúti szakaszt jelent.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/21/kozlekedes-utinform-baleset/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Képtelenek voltak felkelteni egy balesetet okozó sofőrt a rendőrök, hogy megfújja a szondát

Képtelenek voltak felkelteni egy balesetet okozó sofőrt a rendőrök, hogy megfújja a szondát

Vélhetően vezetés közben elaludt az a sofőr, aki vasárnap délután az újpesti Íves utcában áttért …