2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bajnaiék volt wallisos kollégája a Városháza-ügy koronatanúja

Hirdetés

Bajnaiék volt wallisos kollégája a Városháza-ügy koronatanúja

Nem sikerült eltalálnia Karácsony Gergelynek, hogy ki lesz a Városháza-ügy koronatanúja, ugyanis a főpolgármester jóslatával ellentétben nem Zentai Péter, hanem Bodnár Dezső, Bajnai Gordon és Gansperger Gyula volt wallisos munkatársa jelent meg a fővárosi vizsgálóbizottság előtt hétfőn.

A koronatanú megismételte korábbi állításait

Mint ismert, Karácsony Gergely csütörtökön arra reagálva, hogy egy rejtélyes tanú jelentkezett az ügyben – aki közjegyző által hitelesített nyilatkozatban erősítette meg a Városháza eladásának szándékát – azt írta a Facebookon, hogy Zentai Péter az illető, akit „fideszes bűnözőnek” nevezett.

Mindezek után kiderült, hogy Bodnár Dezső a rejtélyes koronatanú, akinek a neve már korábban is előkerült a Városháza-ügyben, ugyanis az ő hangja is szerepelt egy november 26-án közzé tett hangfelvételen, amelyen arról lehetett hallani, miként működik a főváros ingatlaneladásoknál a „jutalékos rendszert”.

Hirdetés

Bodnár a bizottság előtt is megismételte korábbi állításait, és elmondta: hogy 2021. május 5-én hívták meg egy találkozóra, amelyen a Városháza és más ingatlanok eladásáról volt szó. Ezt a megbeszélést az a Berki Zsolt szervezte, aki Gansperger Gyulának egy korábbi hangfelvételen elhangzó állítása szerint a fővárosi „jutalékos rendszer” központi figurája: ő szedi be és osztja szét a 10 százalékos kenőpénzeket. 

Bodnár elmondása szerint Barts Balázs, a fővárosi vagyonkezelő vezérigazgatója, Berki Zsolt, Gansperger Gyula és a befektető képviselője vettek még részt a tárgyaláson, amelyen a Városháza mellett a Tétényi úti, a Rimaszombat utcai és a Bécsi úti ingatlanok értékesítése is szóba került. A legértékesebb ingatlan a Városháza volt, amellyel kapcsolatban 40 milliárd körüli vételárat […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/20/bajnai-es-gansperger-volt-wallisos-kollegaja-a-varoshaza-ugy-koronatanuja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Egy friss magyar kutatás az akrilamid jelenlétét mérte a kávéban. Mint kiderült, a kávéfajta típusa és …