2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bajnai Gordon válaszolt a Városháza-ügyet vizsgáló bizottság kérdéseire

Hirdetés

Bajnai Gordon válaszolt a Városháza-ügyet vizsgáló bizottság kérdéseire

Bajnai Gordon Facebookon is válaszolt a Városháza-ügyet vizsgáló bizottságot vezető Kovács Péter XVI. kerületi fideszes polgármester által feltett huszonkilenc kérdésre. A korábbi miniszterelnök leszögezte, hogy a róla készült, „illegális módszerekkel” lehallgatott hangfelvétel ügyében büntetőfeljelentést tett. Bajnai Gordon szerint a valóság megismerését az „értelemtorzítóan megvágott szövegrészek” helyett a teljes hangfelvétel megismerése segíthetné, ez állítólag már a rendőrség rendelkezésére áll.

Az ön által feltett kérdések egy része még közvetve sem kapcsolódik a vizsgálóbizottság tárgykörébe, ezekkel, úgy tűnik, ön inkább egyfajta politikai propagandát kíván szolgálni – ezeket alább külön jelzem. Az ön által feltett kérdések egy része tényként kezel olyan állításokat, melyek eleve hamisak és ezáltal manipulatívak.

Bajnai Gordon úgy látja, hogy egy politikailag motivált, előre megszervezett, több elemében a „kompromatmódszert” követő lejáratókampány folyik a főváros vezetése ellen, őt pedig tudatos provokáció révén keverték bele, „nyilvánvalóan nem függetlenül a közelgő választásoktól”.

A hangfelvételen az ön hangján állítja valaki, hogy utánakérdezett a Városháza-ügynek, és a főváros vezetésének van szándéka a fejlesztésre. Kivel beszélt erről a Városházán, aki jóval Barts Balázs fölött áll? – szól az egyik kérdés. Bajnai Gordon Tordai Csabánál, a Fővárosi Vagyonkezelő Igazgatóságának elnökénél tájékozódott.

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy hányszor tárgyalt a Városháza hasznosítása ügyében a vagyonkezelő embereivel, fővárosi vezetőkkel vagy befektetőkkel, Bajnai Gordon kifejtette:

Egyetlenegyszer sem tárgyaltam […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/30/bajnai-gordon-valaszolt-a-varoshaza-ugyet-vizsgalo-bizottsag-kerdeseire/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely: Nem korlátozható a pedagógusok sztrájkhoz való joga

Karácsony Gergely: Nem korlátozható a pedagógusok sztrájkhoz való joga

A pedagógusok figyelmeztető sztrájkjával kapcsolatban úgy fogalmaztak, kiállnak azok mellett, akiket jogsérelem ér. A közoktatásban dolgozók …