2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bajban vannak a szállodák, nem könnyű visszacsábítani a munkaerőt

Hirdetés

Bajban vannak a szállodák, nem könnyű visszacsábítani a munkaerőt

Gulyás Gergely ma azt mondta, már pénteken elérhetjük a négymillió beoltottat, ami után minden védettségi igazolással rendelkező vendéget fogadhatnak a hotelek. Nem lesz apelláta, az igazolványt bejelentkezéskor kérik majd a recepción.  

A foglaláskor még nem kell rendelkezni az igazolvánnyal, viszont amikor megérkezik a vendég a szállodába, csak úgy kaphat szobakulcsot, ha bemutatja a védettségi igazolványt, tehát nincsen kiskapu – fogalmazott Molnár Ágnes, az egyik hévízi hotel igazgató-helyettese az RTL Klub Híradójának.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szerint az utolsó pillanatban indulhat újra az ágazat, mert miközben hónapok óta nincs bevételük, rengeteg kiadásuk volt – fejtette ki a szakmai szervezet elnöke. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/29/szalloda-ujranyitas-bejelntkezeskor-kerik-a-vedettsegi-igazolvanyt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Reggeli cikkünkben részletesen foglalkoztunk vele, hogy a közvélemény-kutatási adatok alapján Karácsony Gergely és Jakab Péter …