2020. október 29., csütörtökMa Nárcisz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2020.10.29. Nárcisz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az X-faktor volt sztárja a szívére tette Koncz Zsófia szórólapját

Az X-faktor volt sztárja a szívére tette Koncz Zsófia szórólapját

Lóetetés, lovaglás és sütievés is van Koncz Zsófia kampányfilmjében, amely a fideszes képviselőjelölt legszebb pillanatait gyűjti csokorba. A videót nem lehet megosztani, csak megnézni, itt érhető el. 

A lovasjelenet a leglátványosabb, de Novák Katalin is feltűnik a videóban, akivel együtt vágott át egy szalagot és adott át valamit – a reklámfilmből nem derül ki, hogy mi volt az –, de egy másik helyszínen egy alapkövet is elhelyezett a családügyi tárca nélküli miniszterrel.

Vastag Csabával a szerencsi várban sétálgat együtt Koncz Zsófia. Az énekessel készült jelenet olyan, mint egy romantikus szál egy videóklipben, ahol azért izgulhatunk, hogy összejön-e az álompár.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/09/koncz_zsofia_fidesz_kampany_tiszaujvaros_parlament_valasztas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Fidesz-közeli Mediaworks nyomtatja ki az ellenzéki Terézváros lapját

A Fidesz-közeli Mediaworks nyomtatja ki az ellenzéki Terézváros lapját

A terézvárosi önkormányzat hivatalos honlapján megjelent friss közbeszerzési értesítő szerint az önkormányzati lap nyomdai szolgáltatásának …