2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az utcáról lehetett látni, ahogy a Mol férfi dolgozói vizelnek

Hirdetés

Az utcáról lehetett látni, ahogy a Mol férfi dolgozói vizelnek

A MOL Campust 2022 decemberében adták át, ahol a vállalat mintegy 2500 munkavállalója dolgozik. A 28 emeletes, 143 méter magas épület bruttó szintterülete megközelítőleg 86 ezer négyzetméter. Az impozáns épülethez összesen ezer tonna üveget használtak fel, így a Mol dolgozói munkaállomásainak 86 százalékát természetes fény fogja bevilágítani.

A harmincezer négyzetméter üveghomlokzatnak köszönhetően azonban fény derült arra is, hogy a 11–13. szinten található férfimosdók éppen az utcára néznek, így nemcsak a dolgozók gyönyörködhetnek a város panorámájában, hanem este, a világítás felkapcsolása után a székházra felpillantva a járókelőket is érdekes látvány fogadja. Ugyanis a hatalmas üvegablakokon keresztül jól lehetett látni, amint a férfi dolgozók a piszoár előtt állva a dolgukat végzik.

Az erről készült fényképek a közösségi oldalakon kezdtek el terjedni. Az egyik Facebook-felhasználó annyit fűzött hozzá, hogy nem éppen erre gondoltak, amikor azt kérték, hogy legyen több nyilvános vécé Budapesten.

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/24/mol-szekhaz-mosdo-uveg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kövér László házelnök is nyilvánosságra hozta vagyonnyilatkozatát

Kövér László házelnöknek nincsen a tulajdonában ingatlan. 5,8 millió forintnyi megtakarítása van, valamint több mint …