2021. január 22., péntekMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az új év első napján kisüthet a nap, hétvégére enyhül az idő

Hirdetés

Az új év első napján kisüthet a nap, hétvégére enyhül az idő

Az északnyugati megyékben szakadozottabb, vékonyabb felhőzetre, másutt túlnyomóan borult égre számíthatunk. Az ország délkeleti, keleti felén többfelé várható jelentősebb mennyiségű eső, zápor, a hegyekben havas eső, hó is lehet. Estétől nyugat felől csökken a felhőzet, és egyre inkább csak a Tiszántúlon és az északkeleti megyékben eshet, ezeken a tájakon reggel még borult lesz az ég.

Éjszaka a már kevésbé felhős tájakon pára, foltokban köd képződhet. Pénteken délelőttig a keleti határvidéken is megszűnik a csapadék. Ott is csökken a felhőzet, és az ország többi részéhez hasonlóan legalább néhány órára kisüt a nap. Csütörtökön az északi, északnyugati, pénteken a déli, délnyugati szél több helyen megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 4 és plusz 5 fok között alakul, a Dunántúlon hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 4 és 10 fok között várható.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/12/31/az_uj_ev_elso_napjan_kisuthet_a_nap_hetvegere_enyhul_az_ido/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó Péter: Magyarország nagy mennyiségű oltóanyagot vesz Oroszországtól

Szijjártó Péter: Magyarország nagy mennyiségű oltóanyagot vesz Oroszországtól

Magyarország három ütemben nagy mennyiségű Szputnyik V vakcinát vásárol Oroszországtól. Az erről szóló megállapodást aláírták az éjszaka, …