2022. május 17., keddMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az osztrák ellenzék vezére is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hirdetés

Az osztrák ellenzék vezére is részt vesz a CPAC Hungary-n

Kickl azon felvetése, hogy a migránsok számára épített „fogadóközpontokat” átkereszteljék „távozóközpontokká” még a mai felfokozott viszonyok között is ritkán látott hisztériarohamot váltott ki az osztrák sajtó progresszív képviselőiből. Meggyőződéses ellenzője az iszlamizációnak, és bizonyos abban, hogy az európai bevándorlási és menekültügyi szabályokat szigorítani kell.

Herbert Kickl hagyományos konzervatív értékeket vall, kiemelkedően fontos számára a tisztességes társadalom, melynek ismérve, hogy a szabad polgárok munkájuk révén el tudják tartani a családjukat, szabadon döntenek az életük fontos kérdéseiről anélkül, hogy külső tényezőktől függenének. Nagy öröm számunkra, hogy elfogadta a meghívásunkat, és felszólal a CPAC Hungary-n.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220509-az-osztrak-ellenzek-vezere-is-reszt-vesz-a-cpac-hungary-n.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy mágus már januárban megjósolta Berki Krisztián halálát

Januárban a Metropolnak nyilatkozó Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus pontos jóslatot mondott a Berki Krisztián …