2022. január 20., csütörtökMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.20. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az orvos és asszisztense gyártotta a hamis védettségiket, a kozmetikus közvetített

Hirdetés

Az orvos és asszisztense gyártotta a hamis védettségiket, a kozmetikus közvetített

Három fős hamisító bandát fülelt le a rendőrség, akik szervezett keretek között árulták a fals védettségi igazolványokat, a trióban egy orvos és egy asszisztense is tevékenykedett – adta hírül a rendőrségi portál.

A hatóság tudatja, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folytatnak nyomozást az ellen a három nő ellen, akik a gyanú szerint jogosulatlanul és engedély nélkül védettségi igazolványhoz juttattak tizenhárom olyan embert, akik nem kaptak koronavírus elleni oltást.

A trió „ügyfeleinek meg sem kellett jelenniük az orvosi rendelőben, irataikat a társaság kozmetikus tagja adta át az orvosi asszisztensnek. Az adatokat az asszisztens az orvos tudtával, az ő jogosultságát használva rögzítette a rendszerbe. Volt olyan eset, hogy 100 ezer forintot kaptak egy igazolás kiállításáért a közvetítőn keresztül.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/21/budapest-csalok-hamisitas-vedettsegi-igazolvanyok-kozmetikus-kozvetites-elfogas-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leégett egy ismert énekes budapesti háza

Leégett egy ismert énekes budapesti háza

Nagyon gyorsan leégett Révi Sándor otthona, erről maga a zenész számolt be a közösségi oldalán. …