2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az ország legnagyobb karácsonyfájává változott a Megyeri híd

Hirdetés

Az ország legnagyobb karácsonyfájává változott a Megyeri híd

A Megyeri hidat egy óriási karácsonyfává varázsolta a Magyar Közút, a különleges díszkivilágításban december 23-ig lehet gyönyörködni.

A cég közleményében tudatta, hogy a híd pesti hídfő felőli pilonja és ferde kábelei három napon keresztül, december 21. és 23. között speciális díszkivilágítást kapnak, így lesz hatalmas, zöldellő karácsonyfa az ikonikus, monumentális építményből. 

A vállalat kifejti, hogy a 100 méter, vagyis 35 emelet magas híd pilonjának egyedi fényfestését az ünnepre való ráhangolódás jegyében a kijelölt napokon 16 és 24 óra között bárki megcsodálhatja.

A Magyar Közút külön kiemeli, hogy aki nem csupán a Megyeri hídon áthaladva szeretné szemügyre venni a nem mindennapi látványt, semmiképpen ne álljon meg a leállósávon, azt csak műszaki hiba esetén lehet használni.

Hirdetés

A cég szakemberei azt javasolják, hogy aki fotózni szeretne, az ne vezetés közben tegye, hanem a 2-es főút felől közelítse meg a hidat, a pesti hídfő […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/22/budapest-megyeri-hid-obuda-ujpest-magyar-kozut-karacsonyfa-diszkivilagitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csak egy macska volt a Heves megyében látni vélt párduc

Csak egy macska volt a Heves megyében látni vélt párduc

Csak egy fekete macska volt az a „párduc”, amelyet Heves megyében, Kerecsend közelében láttak a …