2022. október 6., csütörtökMa Renáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.06. Renáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az önkormányzatokra is ársapkát húzna a MÖSZ

Hirdetés

Az önkormányzatokra is ársapkát húzna a MÖSZ

Az önkormányzatok az energia-közbeszerzési pályázataikra nem kapnak érvényes ajánlatokat, ezért a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) azt javasolja a kormánynak, hogy még az őszi fűtési szezon megkezdése előtt hívjon össze egy Nemzeti Energiacsúcsot, ahol az energiaszolgáltatók, az állam, illetve a tudomány képviselői, valamint az önkormányzatok megvitathatják a szükséges teendőket. 

A Gémesi György polgármester által vezetett érdekképviselet azt is szeretné elérni, hogy a benzinhez és egyes élelmiszerekhez hasonlóan 

egy – egyelőre meg nem nevezett mértékű – ársapka bevezetésével védje meg az állam az önkormányzati fenntartású intézményeket.

Hirdetés

Amint arról korábban beszámoltunk, az energiakrízis miatt elsőként a sportlétesítményekre és a kulturális intézményekre várhat bezárás. Az elgondolás szerint a helyhatóságok ezt a kedvezményt április 15-ig vehetnék igénybe. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/16/az-onkormanyzatokra-is-arsapkat-huzna-a-mosz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fergeteges James Bond filmzenei koncert várható az Arénában

A The Best of Bond Symphonic koncertshow a Csimborasszó Production és a Budapesti Operettszínház közös …