2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az M1-es autópályán történt horrorbaleset vizsgálatához az emberek segítségét kérik a rendőrök

Hirdetés

Az M1-es autópályán történt horrorbaleset vizsgálatához az emberek segítségét kérik a rendőrök

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt az M1 autópálya Budapest felől Győr irányába tartó úton március 11-én halálos tömegszerencsétlenség történt.

A Herceghalom térségében bekövetkezett balesetben 41 jármű volt érintett. A tragédiában egy 44 éves budapesti férfi meghalt, további 39 ember pedig megsebesült . Ketten életveszélyes, tizenketten súlyos, huszonöten könnyebb sérülésekkel kerültek kórházba.

A rendőrség egy külön erre a célra elkülönített elektronikus postafiókot hozott létre, a jelentkezéseket az m1baleset@pest.police.hu e-mail címre várják.

Annak érdekében, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) a jogcím nélküli előlegek kifizetésére minél hamarabb intézkedhessen, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a tömegszerencsétlenség azonosított károsultjai kárigényeinek tekintetében soron kívül gondoskodik a szükséges rendőrségi igazolások kiállítására és megküldésére. A korábban említett m1baleset@pest.police.hu elektronikus címre várják az erre vonatkozó igénybejelentéseket is – írják a felhívásban.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230317-m1-halalos-balesethez-a-vizsgalok-segitseget-kernek.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyermekpornográfiával vádolnak egy kecskeméti férfit, internetes játékokon keresztül ismerkedett kisfiúkkal

A vádirat szerint a Zala vármegyei, középkorú férfi népszerű internetes játékokra regisztrált. Ezen keresztül 9 …