2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az M0-s hétvégén sem opció, ha gyorsan szeretne eljutni valahová

Hirdetés

Az M0-s hétvégén sem opció, ha gyorsan szeretne eljutni valahová

Az M0-s autóút déli szektorán, a hárosi Duna-hídon a tervezett ütemben megkezdődnek az új hídsaruk őszi beépítési munkái – tudatta az Útinform.

A hétvégén a munkálatok biztonságos elvégzése érdekében az M1-es autópálya felé egy sávon, az ellenkező oldal belső sávján haladhat a forgalom. Közel 3 km-es torlódás alakult ki a munkaterület mögött, csaknem egy óra a menetidőtöbblet.

Hirdetés

Az M5-ös felé két sávon lehet autózni.

Az M3-as és az M5-ös autópályákon sem zavartalan a haladás, hiszen az M3-as autópályán a Budapest felé tartó oldalon, Emőd térségében egy korábbi balesetben sérült kamion műszaki mentése kezdődött el. A 135-ös kilométernél a külső sávot lezárták. Emellett a főváros felé vezető oldalon, a Kecskemét-észak csomópont közelében, a 75-ös kilométernél a digitális kijelzőtáblákat javítják. A külső sávot a munkaterületnél 11 óráig lezárták, és hasonló munkát végeznek majd a határ felé vezető oldalon is Lajosmizse után, a 69-es kilométernél, ott fél 12 és fél 5 között dolgoznak, a forgalmat a belső sávba terelik.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/25/balesetek-kozlekedes-autopalyak-autoutak-lezarasok-javitasok-megnovekedett-menetido-forgalomkorlatozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Cseh rendőrök akcióznak Magyarország déli határain

Cseh rendőrök akcióznak Magyarország déli határain

Policie – olvasható a rendőrautókon és az egyenruhákon, és az a plusz i betű nem …