2022. október 7., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.07. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az iskolai társadalmi egyenlőtlenségekre hívja fel a figyelmet egy budapesti konferencia

Hirdetés

Az iskolai társadalmi egyenlőtlenségekre hívja fel a figyelmet egy budapesti konferencia

A szervezők közleménye szerint az Inclusion4Schools Projekt és az Oltalom Karitatív Egyesület közös rendezvénye szakmai kerekasztal-beszélgetéssel indul oktatáspolitikai szakértők részvételével az iskolai szegregáció és a deszegregáció témájában, majd iskolák és civil szervezetek mutatják be jó gyakorlataikat az esélyteremtés és a közösségépítés témakörében a H13 Közösségi Szolgáltató Térben.

Ezt követően ugyanitt Kis Anna Csak családról ne című dokumentumfilmjét vetítik, majd utána beszélgetést is tartanak a film alkotóival. A Lumen Kávézóban roma táncpedagógiai bemutatóra kerül sor a Harmónia Folk Band vezetésével, a fiatalokat pedig az Élő könyvtár programra várják, ahol hátrányos helyzetű csoportok képviselőivel lehet beszélgetni – írja az MTI.

A programot Dráfi Kálmán zongoraművész „A cigányzene hatása a klasszikus zenére” című előadása, majd koncertje zárja a Zeneakadémián. A programhoz kapcsolódva a Bura Károly Galériában „Szabadulás” címmel roma képzőművészek alkotásaiból rendeznek kiállítást, és ugyanitt délelőtt művészeti foglalkozásra várják a gyerekeket.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/23/tarsadalom-konferencia-eselyegyenloseg-oktatas-budapest/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elnöki kegyelmet kaphatott az öt év börtönre ítélt fideszes politikus

Elnöki kegyelmet kaphatott az öt év börtönre ítélt fideszes politikus

A még 2018-ban született ítélet szerint Veres Margit 2012-ben – akkor még csak jegyzőként – …