2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az iskola udvarát is eladná Újbuda önkormányzata

Hirdetés

Az iskola udvarát is eladná Újbuda önkormányzata

Ma zárult le a pályázat, amely a nem túl figyelemfelkeltő „Pályázat a Bocskai út 47-49. – Badacsonyi utca 30. szám alatt található ingatlan értékesítésére″ címet viseli. Csakhogy ez a telek történetesen a Bocskai úti általános iskola udvara, az egyetlen nagyobb zöld felület a környéken – hívta fel rá a Mandiner a figyelmet.

A Momentum köznevelésért és városfejlesztésért felelős alpolgármestere, Orosz Anna a kampányában még a „nekik beton, nekünk zöld” kampányszlogent használta.

Bár tudtuk, hogy a pályáztatást követ egy eladásról szóló testületi döntés, hibáztunk abban, hogy a telek jelenlegi építési engedéllyel történő pályáztatását megszavaztuk. Ezért elnézést kérünk a helyiektől!

írta Orosz, hozzátéve, hogy szerintük az ingatlanok […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/05/03/az-iskola-udvarat-is-eladna-ujbuda-onkormanyzata/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Reggeli cikkünkben részletesen foglalkoztunk vele, hogy a közvélemény-kutatási adatok alapján Karácsony Gergely és Jakab Péter …