2023. február 2., csütörtökMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.02. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az interneten vert át embereket két kiskőrösi férfi

Hirdetés

Az interneten vert át embereket két kiskőrösi férfi

A többszörösen büntetett előéletű férfiak tavaly januárig, közel másfél éven keresztül csalásból szereztek pénzt. Az interneten alacsony áron árultak népszerű elektronikai eszközöket, amik azonban nem voltak a tulajdonukban. Egy másik internetes oldalról letöltötték a termékek képeit és a leírásaikat, majd felhasználták azokat, mintha a sajátjuk lenne.

Csináltak egy e-mail fiókot, hogy a vevőkkel ott tartsák a kapcsolatot, valamint több telefonszámot használtak. Az egyeztetés után a vevők átutalták a kinézett telefon, laptop, tablet vagy játékkonzol árát a fiatalabb férfi nevére nyitott öt bankszámla egyikére. A megszerzett pénzt elosztották és elköltötték.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230125-ket-kiskorosi-ferfi-az-interneten-csalt-ki-penzt-az-emberektol.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy ismert kutatónő a győri lakástűz egyik áldozata

Egy ismert kutatónő a győri lakástűz egyik áldozata

Nagy lángokkal égett egy kétemeletes társasház Győrben hétfőn hajnalban. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint több mint …