2020. december 3., csütörtökMa Ferenc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.12.03. Ferenc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az Index-Momentum tüntetés szónoka a tüntetés előtt egy órával még élő adásban primitívezte a Fidesz több millió szavazóját

Hirdetés

Az Index-Momentum tüntetés szónoka a tüntetés előtt egy órával még élő adásban primitívezte a Fidesz több millió szavazóját

A baloldali politikusokat és az őket kiszolgáló propagandasajtót hosszú ideje zavarja a Fidesz európai szinten is kimagasló társadalmi támogatottsága. Az ATV múlt hét pénteki műsorában megint a kormánypártok szavazóit gyalázta egy magát függetlennek mondó aktivista. Gulyás Balázs, a Magyar Hang alkalmazottja azt mondta: a közel tizenöt éve rekordnépszerű jobboldali pártszövetségre csak a tanulatlanok, a vidékiek és az idősek szavaznak. Az interjú után a baloldali propagandista azonnal az Index-Momentum tüntetésre indult, ahol ő volt az egyik szónok.

Az Indexben zajló belháborúról és a több, mint 80 alkalmazott felmondásáról volt szó az ATV Nap híre című műsorában, ahol Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese, uniós képviselője, Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke és Gulyás Balázs, a Magyar Hang dolgozója volt a vendég. Utóbbi semmivel sem volt kevésbé elfogult, mint pártalkalmazott társai.

Minősíthetetlenül gyalázta a Fidesz szavazóit

A beszélgetés vége felé a Fideszre és szavazóbázisára terelődött a szó. Ekkor 

a baloldali újság munkatársa elkezdte gyalázni a Fidesz szavazóit. 

Hirdetés

Gulyás szerint a Fideszt csak a primitív, műveletlen emberek (és, persze hozzátette, hogy az idősek, és a vidékiek) támogatják, és a Fidesznek az a nagy szerencséje, hogy ez a massza összetartó. “Tanulatlan, vidéki idős emberek képezik a Fidesz táborát, de vannak két millióan és együtt vannak kétmillióan, tehát ők a legnagyobb kisebbség” – sértegette a jobboldali szavazókat a baloldali propagandista.

Gulyás Balázs az Index-Momentum tüntetésenForrás: Youtube

Aztán a beszélgetés furcsán ért véget, kiderült ugyanis, hogy Gulyásnak mennie kell, hiszen ő lesz az Index-Momentum tüntetés egyik szónoka – a tüntetést a műsor végén még reklámozta is. Vagyis egy magát függetlennek mondó lap alkalmazottja előbb pártpropagandát folytatott egy televízióban, majd utána azonnal az Index és a Momentum által szervezett tüntetésre ment szónokolni.

Így gyalázta a Fidesz szavazóit a Magyar Hang propagandistája az ATV műsorában:

A műsorban sem Gyöngyösi, sem Komjáthi nem emelte fel a hangját beszélgetőtársuk vállalhatatlan megnyilvánulása miatt. Gulyásnak az egykori SZDSZ-t idéző gondolatmenete (az álértelmiségi gőg) és Gyöngyösiék arra adott reakciója, pontosabban hallgatása is azt mutatja, hogy  

a baloldal tovább folytatja a szélsőliberálisok által elkezdett mucsaizást, amely a rendszerváltás óta tart. A jelenlegi korszak mucsaizása a “vidékezés”, a vidékiek lenézése. 

Korábbi cikkünkben bemutattuk, hogy az állításokból semmi sem igaz: a kormánypártokat minden korosztályban kimagaslóan sokan támogatják. A baloldal állítását semmi nem támasztja alá, hiszen a felmérések és választási adatok szerint a pártszövetség hasonlóan magas támogatottsággal bír a fiatalok körében is. 

Átvették a nemzetközi baloldal szólamait

Baloldali körökben mostanában elterjedt, hogy a Fidesz-KDNP az idősebb korosztálynak köszönheti sikereit, alapvetően a nyugdíjasok támogatják a kormánypártokat. Jól megfigyelhetően 

a hazai baloldal a nemzetközi baloldal propagandáját akarja használni. 

A Brexitről szóló népszavazás után a bentmaradás-pártiak a műveletlen vidékieknek, és a nyugdíjasoknak tulajdonították a szavazás kimenetelét. Akárcsak a 2016-os amerikai elnökválasztást követően: ellenfelei szerint Donald Trump a kevésbé művelt, fehér férfiaknak köszönhette győzelmét. 

De jó példát jelentenek az Index alkalmazottainak megnyilvánulásai is, 2017-ben több dolgozójuk is az idős embereken gúnyolódott felháborító stílusban

Elvenné a nyugdíjasok szavazati jogát

Mint ismert, országos botrány lett abból, hogy Kádár Barnabás, a Momentum radikális baloldali politikusa közösségi oldalán azt tanácsolta az idősebb generációnak, hogy ne menjen el szavazni, hanem hagyja inkább a fiatalokra a döntést. “Úgyis ők szenvedik meg majd a következményeit” – tette hozzá.

A baloldali pártok azóta sem határolódtak el Kádár megnyilvánulásától.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200727-gulyas-balazs-nyugdijas-videki.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre nagyobb hatással van a halálozási adatokra a koronavírus

Egyre nagyobb hatással van a halálozási adatokra a koronavírus

Rekordmagas halálozási számot tett közzé a KSH november elejéről – hívja fel a figyelmet a …