2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az ígértnél sokkal tovább tart a felújítás, csak augusztus 20-ra kapjuk vissza a Széll Kálmán teret

Hirdetés

Az ígértnél sokkal tovább tart a felújítás, csak augusztus 20-ra kapjuk vissza a Széll Kálmán teret

Lassan hozzá kell szoknunk, hogy semmi sem készül el határidőre. Ahogy a Nyugati pályaudvaron is csúsznak a munkák, és átadás helyett újabb korlátozásokat vezettek be vasárnap, úgy a Buda főterének számító Széll Kálmán tér és környékének felújítása is több mint egy hónapot tolódik. Bár úgy volt, hogy ezen a héten visszakapjuk a megújult Széll Kálmán teret, erre augusztus 20-ig még bizonyosan várni kell – értesült az Index. 

Az építkezések miatt lezárták a Várfok utcát a Vérmező út és a Krisztina körút között. A munkálatoknak már csütörtökre be kellett volna fejeződniük, ám a rekonstrukció elhúzódott, így a várható befejezés dátuma augusztus 20-ra módosult. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/18/szell-kalman-ter-felujitas-csuszik-hatarido-modosul/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tihany felett felrobbant légkör, egy francia véletlenül a mennybe ment

Tihany felett felrobbant légkör, egy francia véletlenül a mennybe ment

Ez a vasárnap viharral kezdődött, és úgy tűnik, viharral is ér véget, a szombat éjjeli …