2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az ígéret szép szó, a járvány meg egyre durvább

Hirdetés

Az ígéret szép szó, a járvány meg egyre durvább

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke az ígérte az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének, Márki-Zay Péternek, hogy ne féljen, nem fogja megpuccsolni. Hódmezővásárhely polgármestere ezt az Indexnek adott interjújában mondta, és alighanem elemzésre érdemes gesztus ez, mert a politikában leginkább a gesztusok az értékesek, az ígértek többnyire politikaiak.

Interjúkban ezúttal bővelkedett a napunk. Juan Pablo Escobar, a hírhedt kolumbiai drogbáró fia olyan interjút adott az Indexnek, pontosabban olyan dolgokról beszélt a múltjából, gyerekkorából, hogy az csakis felnőtteknek való. Illetve felnőtteknek sem, de az élet gyakran minden fantáziánál kegyetlenebb, és mindig akad olyan, aki el is tudja mesélni ezt. 

Böhm György rendező és dramaturg pedig arról mesélt, hogy egyszer kitalált egy musicalt, Puskás Öcsiről szólt, el is mondta másoknak, mit tervez, de azoknak nem kellett. Aztán az illetők előálltak egy zenés darabbal, ami Puskás Öcsiről szól. Böhm György azt mondja, ez csak a véletlen műve. Mert ilyen is van. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/03/covid-jarvany-marki-zay-peter-bohm-gyorgy-juan-pablo-escobar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálra gázoltak egy gyalogost Gyürén

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. január 18-án 17 óra 28 perc körül Gyüre …