2022. október 3., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.03. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az év végéig nem lesz onkológiai járóbeteg-ellátás az ajkai kórházban

Hirdetés

Az év végéig nem lesz onkológiai járóbeteg-ellátás az ajkai kórházban

Júliusban az Index is beszámolt arról, hogy a nyár végéig nem lesz onkológiai járóbeteg-ellátás az ajkai Magyar Imre Kórházban. A Nemzeti Népegészségügyi Központ akkori tájékoztatása szerint „a minimumfeltételekben meglévő feltételek átmeneti hiánya miatt” kellett meghozni ezt a döntést. Az érintett betegek ellátására a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat és a pápai Gróf Esterházy Kórházat jelölték ki.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ legfrissebb határozatából kiderül, hogy Müller Cecília országos tiszti főorvos december 31-ig meghosszabbította a nyári határozatot, vagyis az onkológiai járóbeteg-ellátás továbbra is szünetel az ajkai kórházban. Az onkológiai ellátásra szoruló ajkai betegeket változatlanul Veszprémben vagy Pápán látják el.

A határozathoz csatolt indoklás szerint a meghosszabbított szüneteltetés mostani oka „hosszan tartó, váratlan betegség”.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/22/onkologiai-jarobeteg-ellatas-szunetel-humaneroforras-hiany-magyar-imre-korhaz-ajka/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Férje előre kitervelte, hogy megöli a nyírteleki fitneszmodellt

K. Ildikó házassága nem sokkal a férjével közös gyereke születése után menthetetlenné vált. A gyönyörű …