2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az emelkedő rezsi miatt zárhatnak be szociális intézmények

Hirdetés

Az emelkedő rezsi miatt zárhatnak be szociális intézmények

A Szociális Munkások Magyarországi Egyesülete (SzMME) és a Szociális Szakmai Szövetség (3Sz) közös levélben fordult Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős belügyi államtitkárhoz, amelyben arról írnak, hogy már ősszel több szociális intézmény is bezárhat.

Ennek okát abban állapították meg, hogy nem tudják kifizetni a megemelt közületi rezsidíjakat és munkatársaik nem jutnak el a segítségre szorulókhoz, mert nem lesz miből teletankolni az autókat.

A nyílt levélben felhívták a figyelmet arra is, hogy mindenféle egyeztetés nélkül bejelentett változtatások a kisebb ellátóknál már idén év végéig is többmilliós, a nagyobb intézményeknél több tízmillió forintos költségvetési hiányt generálnak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/01/aremelkedes-intezmenyek-bezras-szocialis-rendszer-uzemanyag-rezsi-rezsicsokkentes-valtozasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rendkívüli hír: a Molnak köszönhetően újraindul a Barátság kőolajvezeték

A díjkötelezettség átvállalásával a Mol gyors megoldást nyújtott a problémára: az ukránok ígérete szerint néhány …