2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az eltűnt kislány édesanyja már a legrosszabbra is gondolt

Hirdetés

Az eltűnt kislány édesanyja már a legrosszabbra is gondolt

Zóra egy életrevaló, cserfes kislány. Idén kezdte az általános iskolát, a testnevelés lett az egyik kedvenc tantárgya. Vasárnap este túl messzire merészkedett a családja péri tanyájáról, mielőtt hazaindultak volna Győrbe. A szülei még megetették az állatokat, amikor azonban a család autóba ült volna, a szülők hiába kiabálták a kislány nevét. Hamar rájöttek, hogy baj van, Zóra eltűnt. Az eset pedig könnyen tragédiával is végződhetett volna, hiszen sötét és köd volt odakint, ráadásul aznap éjjel mindössze két fok volt.

Zóra szülei azonnal értesítették a rendőrséget, mikor észrevették, hogy eltűnt a kislány, a segítség pedig hamar meg is érkezett. Beindult a riasztólánc, hamarosan kutató-mentőkutyások, tűzoltók, polgárőrök és önkéntesek lepték el a környéket. Összesen 300-an vették ki a részüket Zóra kereséséből. A feladatot bonyolította, hogy nem csak besötétedett, hanem a köd is leszállt. Éjjel három után a munkát kénytelenek voltak reggel hétig felfüggeszteni, ám a történet így is szerencsés véget ért. A kislányt végül egy siklóernyős találta meg.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20221115-az-eltunt-peri-kislany-edesanyja-mar-a-legrosszabbra-is-gondolt.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre biztosabb, hogy lesz hó karácsonykor

Egyre biztosabb, hogy lesz hó karácsonykor

December első napjaiban az Oroszország fölött található masszív anticiklon nyugat felé terjeszkedik, Európa északi részén nem …